»
Servicii » Instalare sisteme de interfonie si videointerfonie
Oferim experienta si seriozitate in montarea interfoanelor pentru cladirile cu mai multe apartamente si tronsoane.

Instalam echipamente de interfonie de diverse tipuri, pentru a satisface toate gusturile in materie de sistem interfon:
  1. Incepem cu sistemele simple de acces interfon analog cu post interior audio si acces pe baza unui tag sau cartela;
  2. Instalam apoi interfoane video cu acces pe baza de tag sau cartela;
  3. Interfon  video cu transmisie wireless unde telefonul mobil inteligent (smartphone) inlocuieste postul mobil. Cu alte cuvinte, daca cineva suna la interfon, acesta (fiind conectat la internet) transmite catre telefonul dumneavoastra prin aplicatia instalata pe acesta imaginile si sunetul, dumneavoastra putand conversa cu persoana care a sunat la interfon si putand sa-i deschideti chiar daca sunteti plecat de acasa. Aveti avantajul ca vedeti cine suna la interfon, puteti deschide fiind plecat in strainatate, spre exemplu, iar sistemul poate inregistra imaginile preluate de la apelanti.
  4. Interfon audio cu transmisie prin GSM sau linie telefonica fixa: in momentul in care aveti un vizitator si acesta suna la usa, interfonul va va apela pe telefonul mobil, puteti vorbi cu apelantul de la usa si puteti sa ii deschideti prin apasarea unei taste. Din nou telefonul dumneavoastra a preluat functia de post interior al interfonului.
  5. Putem apoi instala de sine statator sau in combinatie cu oricare din variantele de mai sus sisteme interfon care sa asigure accesul pe baza unui cod numeric, card/tag si cod numeric, chiar si amprente (biometric).
Avantajul variantelor 3 si 4 este faptul ca nu mai e necesar cablajul catre posturile interioare pe casa scarii, telefoanele mobile preluand functia de posturi interioare.