»
Servicii » Instalare & servisare sistem de alarmare la efractie

Sisteme Alarma - Instalari Sisteme Antiefractie Cluj - Service Alarme Efractie

Instalam si facem service-ul la sisteme de alarmare la efractie si incendiu, oferindu-va o gama larga de produse de la diversi producatori astfel incat  sa acoperim toata gama de cerinte industriale si pentru cladiri de birouri si rezidentiale.

De regula spargerile de imobile: locuinte, spatii comerciale - institutionale sau industriale, au loc datorita tratarii cu superficialitate a masurilor de siguranta: protectie fizica, mecanica si electronica, infractorul gasind de cele mai multe ori o modalitate facila pentru a-si atinge scopul.

Instalarea unui Sistem Tehnic de Alarma Impotriva Efractiei - Tannin Security

Instalarea unui sistem tehnic de alarma impotriva efractiei este una din cele mai importante decizii pentru paza obiectivului: imobilului, a bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, adaugand un plus semnificativ de liniste beneficiarilor si avand un puternic efect de descurajare asupra infractorilor.
 
Cei mai multi proprietari de imobile sau spatii comerciale decid sa instaleze un sistem de alarma antiefractie numai dupa ce ei insasi sau vecinii lor au fost victimele unei spargeri sau a unei tentative de efractie.

Avertizarea la Patrunderea Neautorizata - Sistem de Alarma Antiefractie Cluj

Avertizarea la patrunderea neautorizata in spatiul protejat se poate face atat local: acustic si luminos prin intermediul sirenelor de avertizare, cat si la distanta; in acest caz sistemul tehnic de alarma poate fi completat cu comunicator digital sau vocal pentru avertizarea beneficiarului si/sau alertarea unei firme specializate de monitorizare si interventie rapida.

Protectia Bunurilor Dumnevoastra - Echipamente de Detectie Cluj Napoca

Protectia bunurilor dumnevoastra se poate realiza cu costuri relativ mici prin instalarea unor astfel de sisteme tehnice, ce pot avertiza patrunderea in spatiul supravegheat a persoanelor nedorite.
 
Acolo unde se doreste detectarea posibililor intrusi inainte ca acestia sa patrunda in spatiul interior, sunt necesare echipamente de detectie perimetrala de exterior.